ASAN PALVELUT

Toimistosiivous antaa hyvän ensivaikutelman asiakkaillesi ja kävijöillesi sekä parantaa henkilöstön fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Allergeenien, pölyn ja homeen vähentäminen tekee tiimistäsi terveemmän ja tuottavamman.

Ammattitaitoinen toimistosiivoushenkilöstömme, jonka kokenut johtoryhmämme on tarkastanut, kouluttanut ja tukenut, auttaa mielellään ja vie sinulta vaivaa, jotta henkilökuntasi voi pysyä terveenä ja keskittyä työhönsä.

Haluamme, että asiakkaillamme on täydellinen mielenrauha. Tiedämme vaaran päästää vieraita omaisuuteesi; niin: kotimaiset siivoojat ovat vakavia, kun on kyse laadukkaasta palvelusta ja mahtavista tuloksista. Heidät tarkistetaan ja tarkastetaan huolellisesti palvelukseenottoprosessin aikana, ja he ovat läpikäyneet perusteellisen koulutuksen, jotta heistä tulee täysin päteviä erilaisissa siivouspalveluissa.
Lisäksi he ovat täysin vakuutettuja ja mukana toimitetaan viitteitä, jotka vakuuttavat sinulle, että omaisuutesi on vaurioitumaton.

Me suojaamme kaikki sinun henkilötietojasi tai yritystietojasi. Me käytämme pelkästään tilausta varten ja sen jälkeen poistamme välittömästi.

Asiakkaamme luottavat 95 prosenttiin talon siivoojistamme, mikä antaa heille etuoikeuden, kun he ovat poissa omaisuudestaan.
7 päivän asiakaspalvelu: Voit varata, neuvotella, tehdä valituksia, pyytää neuvoja ja seurata tiliäsi 7 päivää viikossa.
Voimme myös tarjota saman erinomaisen korvaavan tuotteen, jos siivoojasi on sairauslomalla tai ei ole käytettävissä aikataulun mukaisesti. Voimme myös tarjota ympäristöystävällisiä puhdistusaineita pyynnöstä.

Anna meidän kantaa, kun hyödynnät enemmän vapaa-ajastasi. Vältä talosta ja siivouksesta huolehtimisen stressiä.