ASAN PALVELUT

Jos tarvitset hotellille erityisen siivousryhmän, Asan Siivous on sinua varten. Tiedämme, että vieraanvaraisuusyrityksen hoitaminen voi olla vaikeaa. Sinun on tärkeää ylläpitää hotellissasi erinomaista tasoa, ja se voi olla hyvin hankalaa pienen tiimin kanssa. Siksi hotellisiivousryhmämme on täällä sinua varten. Voimme tulla tiloihisi aina, kun tarvitset meitä, olipa kyse päivittäin, kerran viikossa, kuukaudessa tai vuodessa. Hotellin siivousryhmämme on aina valmiina tarjoamaan erinomaisen hotellihuoneen siivouksen ja paljon muuta.

Tarvitsitpa sitten siivoojiamme toimiakseen talosi tiimin kanssa tai haluaisit meidän johtavan koko siivousprosessin, teemme mielellämme. Asan Siivous auttaa sinua, jos haluat antaa oikean ensivaikutelman vieraille ja saada kauniisti siistit hotellihuoneet. Jos haluat lisätietoja hotellien siivouspalveluista ja tiimistämme, ota yhteyttä jo tänään, ja henkilökunnan jäsen opastaa sinut prosessin läpi.

Me suojaamme kaikki sinun henkilötietojasi tai yritystietojasi. Me käytämme pelkästään tilausta varten ja sen jälkeen poistamme välittömästi.

Asiakkaamme luottavat 95 prosenttiin talon siivoojistamme, mikä antaa heille etuoikeuden, kun he ovat poissa omaisuudestaan.
7 päivän asiakaspalvelu: Voit varata, neuvotella, tehdä valituksia, pyytää neuvoja ja seurata tiliäsi 7 päivää viikossa.
Voimme myös tarjota saman erinomaisen korvaavan tuotteen, jos siivoojasi on sairauslomalla tai ei ole käytettävissä aikataulun mukaisesti. Voimme myös tarjota ympäristöystävällisiä puhdistusaineita pyynnöstä.

Anna meidän kantaa, kun hyödynnät enemmän vapaa-ajastasi. Vältä talosta ja siivouksesta huolehtimisen stressiä.