Teemme ikkunoiden pesua niin yrityksille kuin kotitalouksille. Voit tilata meiltä ikkunanpesun erillisenä palveluna tai liittää sen siivoukseen.

Tuomme mukanamme kaikki ikkunoiden pesuun tarvittavat materiaalit ja välineet. Hankalatkaan ikkunat eivät ole meille ongelma – nostureilla, telineillä tai tikkailla pääsemme joka nurkkaan.

Teemme ikkunoiden pesua samalla tuntihinnalla kuin kotisiivouksen. Kodan kanta-asiakkaana saat myös ikkunanpesun halvemmalla.

Haluamme, että asiakkaillamme on täydellinen mielenrauha. Tiedämme vaaran päästää vieraita omaisuuteesi; niin: kotimaiset siivoojat ovat vakavia, kun on kyse laadukkaasta palvelusta ja mahtavista tuloksista. Heidät tarkistetaan ja tarkastetaan huolellisesti palvelukseenottoprosessin aikana, ja he ovat läpikäyneet perusteellisen koulutuksen, jotta heistä tulee täysin päteviä erilaisissa siivouspalveluissa.
Lisäksi he ovat täysin vakuutettuja ja mukana toimitetaan viitteitä, jotka vakuuttavat sinulle, että omaisuutesi on vaurioitumaton.

Miksi meidän palvelu?

Ikkunoiden puhdistus voi kuluttaa suurimman osan päivästäsi, varsinkin jos ikkunoihisi on vaikea päästä, joten anna Asan Siivous hoitaa tämä työ puolestasi! Järjestä vain avainten nouto (ikkunoiden siivoukseen), varaa pysäköintipaikka 30 metrin säteellä omaisuudestasi siivousryhmän pakettiautolle ja tarjoa esteetön pääsy ikkunoihin (ei ikkunatankoja tai kiinteitä verkkoja).

 

Takaamme:

Vihreät puhdistusmenetelmät: Käytämme vain puhdistettua vettä, joka on kemikaalitonta eikä jätä juovia. Lisäksi se pesee pois kaikki aiemmin käytetyt pesuaineet.
Kätevät varausvaihtoehdot: Tarjoamme myös ikkunanpesun viikonloppuisin ja pyhäpäivinä!
Edulliset hinnat: Vaikka hinnat ovat kiinteät, palvelun aika ei ole. Voit myös nauttia suurista alennuksista, jos yhdistät palvelun suihkun- tai vesikourujen puhdistukseen.