Tietoja yrityksestä

Siivous voi olla työlästä, ja tiedämme, että sinulla on monia valintoja harkitessasi kattavan, laadukkaan ja luotettavan siivouspalvelun vuokraamista.

About Us

Yli 10 vuoden siivousalan kokemuksia

Asan Palvelut on täysin integroitu talonpuhdistuspalveluyritys, joka tarjoaa kattavia, korkealaatuisia, luotettavia puhdistusratkaisuja liike-, yritys-, teollisuus- ja kotitalousasiakkaille.

Huolellinen johtamisemme ja työmoraalimme ovat keskeisiä siivousyhtiön palveluliiketoiminnan filosofiassa ja ratkaisevan tärkeitä johdonmukaisten, laadukkaiden siivouspalveluiden toimittamisessa. Olemme ylpeitä siitä, että saamme johdostamme vastuullisen asiakkaalle suoran pääsyn ja vuorovaikutuksen kautta toimitusjohtajan kanssa.

Tehtävämme

Tavoitteena olla kansallinen markkinajohtaja siivouspalveluiden tuotannossa ja toimittaa asiakkaillemme luotettavia, laadukkaita ja kustannustehokkaita puhdistusratkaisuja

Näkemyksemme

Meillä on yli 5 toimipistettä Suomessa. Ne kaikki ovat sitoutuneet samoihin yhteisiin arvoihin ja periaatteisiin. 

Arvostamme

Tavoitteenamme on sinun tyytyväisyytesi (tietysti siivoustyömme jälkeen). Sivustomme asiakaspalvelu toimii ympäri vuorokauden (24/7).

Asiakaslähtöinen

Palvelemme asiakkaitamme ikään kuin palvelisimme itseämme. Arvostamme heidän palautettaan ja käytämme sitä parantamaan työtämme.

Ympäristöystävällinen

Valitsemme huolellisesti parhaat ja luonnollisimmat puhdistusaineet, jotka antavat uskomattomia tuloksia.

Laajentuminen / kasvu

Teemme itsemme tunnetuksi yhteisössä; Luomme pitkäaikaisia ​​suhteita ja laajenemme jatkuvasti. Siksi tuomme aina enemmän ihmisiä töihin.

 

Yrityksemme historia

Talojen ja toimistojen siivouspalveluiden tarjoaminen yli 5 vuoden ajan

Siivousyhtiö on laajalti tunnustettu sitoutumisestamme palvella asiakkaitamme samalla kun pidämme ympäristöystävällistä. Meillä on ollut huippuosaamista ja omistautumista asiakkaillemme tarjoamalla ammattitaitoisia ja laadukkaita talon siivouspalveluita ympäri Suomea.

Asan palvelut Oy aloitettiin vuonna 2020 ja on kasvanut yli 5 toimipisteeseen Suomessa.

Olemme tunnettuja sitoutumisesta palvella asiakkaitamme samalla kun olemme ympäristöystävällisiä. Meillä on ollut huippuosaamista ja omistautumista asiakkaillemme tarjoamalla ammattitaitoisia ja laadukkaita siivouspalveluita.

Tämä laadukas sitoutuminen ja maine erinomaisesta palvelusta houkutteli ulkopuolisia sijoittajia. Meillä on suuria yrityksiä asiakkaana ja kertovat kuinka tehokasta työtä teemme.

The management team did not change and Steve continued on in his leadership position with the Board of Directors. We are excited to announce a new era of growth for both new and existing units under the guidance of PNC.

Tyytyväisyystakuu!

Asan palvelun asiantuntijat ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkailleen kattavia talon siivouspalveluja valtakunnallisesti.

Jos et ole tyytyväinen mihinkään puhdistamaamme alueeseen, soita vain 24 tunnin sisällä, niin palaamme takaisin ja siivoamme sen ilmaiseksi. Tämä tekee siivousyhtiön palkkaamisesta käytännössä riskittömän. 

Miksi palkata meidät?

Valitse meidät erinomaisuuden maineemme vuoksi. Olemme ansainneet yli 5 vuoden ajan nimen laadusta ja asiakaspalvelusta.