ASAN PALVELUT

Myymälän johtajat ymmärtävät, että laatu ja käsitys riippuvat sen puhtaudesta ja standardeista. Kun asiakkailta loppuu nauttimisen, kävijämäärä putoaa ja kauppa epäonnistuu..

Kauppakeskusten johtajat ymmärtävät, että kauppakeskuksen laatu ja käsitys riippuvat sen puhtaudesta ja standardeista. Kun yleisö lopettaa asiakaskokemuksen nauttimisen, kävijämäärä putoaa ja kaupat epäonnistuvat.

Meillä on 15 vuoden kokemus Suomen tunnetuimpien kauppakeskusten tuotemerkkien työskentelystä, ja olemme sopineet joukosta siivoustoimia ja aikatauluja. Tilojen johtajat voivat pyytää meitä suorittamaan liukuportaiden viikoittaisen, kuukausittaisen, neljännesvuosittaisen tai säännöllisen siivouksen riippumatta siitä, missä ne Suomessa ovat.

Työskentelemme rakennusurakoitsijoiden ja kauppiasasentajien kunnostamiseksi sekä kauppakeskusten että yksittäisten yksiköiden käymäläalueita. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on minimoida häiriöt kiireisessä myymälöissä ja varmistaa, että julkinen kokemus on positiivinen. Tämä voi olla päivittäinen siivous alueille, joihin rakennustöiden, vaiheittaisten rakentajien ja puhdistusten pöly vaikuttaa ennen luovutusta, tai ulkopuolinen puhdistus verhoiluun, opasteisiin ja ikkunoihin.

Tiimimme on kokenut, erittäin taitava ja tuottaa laadukasta työtä. Voit jättää omaisuutesi meille ja olla varma, että asiantuntijat siivoavat ne, jolloin voit jatkaa kiireisen päivän tärkeämpiä asioita.

Me suojaamme kaikki sinun henkilötietojasi tai yritystietojasi. Me käytämme pelkästään tilausta varten ja sen jälkeen poistamme välittömästi.

Asiakkaamme luottavat 95 prosenttiin talon siivoojistamme, mikä antaa heille etuoikeuden, kun he ovat poissa omaisuudestaan.
7 päivän asiakaspalvelu: Voit varata, neuvotella, tehdä valituksia, pyytää neuvoja ja seurata tiliäsi 7 päivää viikossa.
Voimme myös tarjota saman erinomaisen korvaavan tuotteen, jos siivoojasi on sairauslomalla tai ei ole käytettävissä aikataulun mukaisesti. Voimme myös tarjota ympäristöystävällisiä puhdistusaineita pyynnöstä.

Anna meidän kantaa, kun hyödynnät enemmän vapaa-ajastasi. Vältä talosta ja siivouksesta huolehtimisen stressiä.