ASAN PALVELUT

Asan palvelut ovat erikoistuneet säännöllisiin ja kertaluonteisiin kotisiivouspalveluihin Suomessa. Nämä palvelut ovat pakollisia liikkuville ihmisille. Työskentelemme ammattimaisten ja luotettavien siivoojien kanssa jatkuvan mielenrauhan takaamiseksi.

Asan-palvelut toimivat kaikissa suurissa kaupungeissa Suomessa. Tarvitsetko siivoojan kertaluonteiseen palveluun vai etsitkö paikallista säännöllistä siivoojaa.

Tiimimme on kokenut, erittäin taitava ja tuottaa laadukasta työtä. Voit jättää omaisuutesi meille ja olla varma, että asiantuntijat siivoavat ne, jolloin voit jatkaa kiireisen päivän tärkeämpiä asioita.

Haluamme, että asiakkaillamme on täydellinen mielenrauha. Tiedämme vaaran päästää vieraita omaisuuteesi; niin: kotimaiset siivoojat ovat vakavia, kun on kyse laadukkaasta palvelusta ja mahtavista tuloksista. Heidät tarkistetaan ja tarkastetaan huolellisesti palvelukseenottoprosessin aikana, ja he ovat läpikäyneet perusteellisen koulutuksen, jotta heistä tulee täysin päteviä erilaisissa siivouspalveluissa.
Lisäksi he ovat täysin vakuutettuja ja mukana toimitetaan viitteitä, jotka vakuuttavat sinulle, että omaisuutesi on vaurioitumaton.

Me suojaamme kaikki sinun henkilötietojasi tai yritystietojasi. Me käytämme pelkästään tilausta varten ja sen jälkeen poistamme välittömästi.

Asiakkaamme luottavat 95 prosenttiin talon siivoojistamme, mikä antaa heille etuoikeuden, kun he ovat poissa omaisuudestaan.
7 päivän asiakaspalvelu: Voit varata, neuvotella, tehdä valituksia, pyytää neuvoja ja seurata tiliäsi 7 päivää viikossa.
Voimme myös tarjota saman erinomaisen korvaavan tuotteen, jos siivoojasi on sairauslomalla tai ei ole käytettävissä aikataulun mukaisesti. Voimme myös tarjota ympäristöystävällisiä puhdistusaineita pyynnöstä.

Anna meidän kantaa, kun hyödynnät enemmän vapaa-ajastasi. Vältä talosta ja siivouksesta huolehtimisen stressiä.