ASAN PALVELUT

Jos muutat kiinteistösi sisään tai ulos, tämä palvelu on erityisesti sinulle. Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja olemme suunnitelleet täydellisen luettelon vastaamaan asiakkaan tarpeita. Haluamme olla haluamasi siivousyritys. Siksi olemme sitoutuneet, että saat laadukkaan siivouspalvelun vertaansa vailla. Tiimimme työskentelevät ahkerasti ja teemme kaikkemme vastataksemme odotuksiisi. Tasomme on korkea. Pyrimme säästämään aikaa ja rahaa.

Jos sinulla on oma tehtäväluettelosi, noudatamme vaatimuksiasi. Alla on kuitenkin vakiolista, jonka siivoojemme täyttävät, kun tämä palvelu on varattu. Tehtäväluettelomme ja tarjouksemme ovat perustuneet korkeatasoisen henkilökohtaisen palvelun tarjoamiseen. Uskomme, että tarjoamme sinulle täydellisen tyytyväisyyden, vastinetta rahalle ammattilaisille siivoamaan.

Autamme sinua jättämään vuokratun majoituksesi kuohuviininä puhtaaksi tarjoamalla vuokranantajien ja johtavien vuokrausasiamiesten hyväksymän vuokrasopimuksen loppusiivouspalvelun.

Lähtösiivouspalvelumme tärkeimmät edut:
7 päivän takuu! Ilmainen paluu tarvittaessa
Yli 12 vuoden kokemus
Uuni, jääkaappi, pesukoneen puhdistus sisältyy vakiona
Ennen ja jälkeen otetut valokuvat todistavat siisteydestä
Kaikki toimitetut puhdistusaineet ja -välineet
Maksutavan valinta

Me suojaamme kaikki sinun henkilötietojasi tai yritystietojasi. Me käytämme pelkästään tilausta varten ja sen jälkeen poistamme välittömästi.

Asiakkaamme luottavat 95 prosenttiin talon siivoojistamme, mikä antaa heille etuoikeuden, kun he ovat poissa omaisuudestaan.
7 päivän asiakaspalvelu: Voit varata, neuvotella, tehdä valituksia, pyytää neuvoja ja seurata tiliäsi 7 päivää viikossa.
Voimme myös tarjota saman erinomaisen korvaavan tuotteen, jos siivoojasi on sairauslomalla tai ei ole käytettävissä aikataulun mukaisesti. Voimme myös tarjota ympäristöystävällisiä puhdistusaineita pyynnöstä.

Anna meidän kantaa, kun hyödynnät enemmän vapaa-ajastasi. Vältä talosta ja siivouksesta huolehtimisen stressiä.